Castelul Dracula

Evaluaţi acest articol
(11 voturi)
Citit 25374 ori
Mitul Contelui Dracula a fost inspirat din frumuseţea şi sălbăticia Munţilor Bârgăului, iar Bram Stocker a fixat coordonatele geografice ale întâmplărilor din cartea sa chiar în Bistriţa-Năsăud.
Aşadar, dacă vrei să mergi cu adevărat pe urmele lui Dracula, trebuie neapărat să vii în Bistriţa-Năsăud.
Hotelul Castel Dracula este poziţionat în Pasul Tihuta din Munţii Bârgăului, în Piatra Fantanele, la 1116 m. altitudine, la 37 km distanta de centrul statiunii Vatra Dornei.
Construit în stilul unei castel medieval, hotelul pune la dispozitie spatii de cazare moderne, iar restaurantul castelului este amenajat de asemenea în stil medieval, având saloane decorate tematic care dau viaţă unor scene misterioase din povestea Contelui Dracula.
Bucătăria castelului este renumită pentru mâncărurile deosebit de gustoase, preparate după reţete tradiţionale. Din meniu nu lipsesc specialtăţile din bucataria internationala, specialtatile dedicate Contelui Dracula dar şi băuturile de culoarea sângelui, preferate de temutul conte.
In oferta noastră gasiti:
-          petreceri cu vampiri şi prinţese, cu meniuri şi băuturi preferate de Contele Dracula, în sălile special amenajate sau în jurul unui foc de tabără
-          in fiecare an, la sfarsitul lunii octombrie are loc „Balul Vrajitoarelor la Castel”, un eveniment lansat in 2010 si care s-a bucurat de un mare succes
-          vizite în înfricoşătorul Cavou al Contelui Dracula
-          drumeţii şi plimbări în aer liber pe trasele marcate din Munţii Bârgăului
-          pârtie de schi
-          urcare cu telescaunul, în orice sezon, pentru o panoramă splendidă aspura Munţilor Bârgăului şi Rodnei
-      picnicuri în aer liber pe munte, la Lacul Colibiţa sau la stânele tradiţionale din împrejurimi

Datorită climatului tonic, cu aer puternic ozonat şi cu cel mai ridicat conţinut de iod în atmosferă din toată ţara, a peisajului de o frumuseţe rară cât şi a serviciilor la un înalt grad de calitate, Hotelul Castel Dracula este una dintre cele mai căutate destinatii din zonă.

Mai multe din această categorie: Telescaun Vatra Dornei »

Lasă un comentariu

Politia - 0230.375.515 Jandarmeria - 0230.373.833 Dispeceratul National Salvamont - 0725.826.668; 0-salvamont Salvamont Vatra Dornei - 0230.372.767; 0726.686.687; 0744.332.378; 0720.485.969