Hotel Bradul - Vatra Dornei - Oferte cazare si detalii

Descriere - Detalii

Hotel Bradul
Featured
Hotel Bradul 3-stele
Pret de la 200 Lei camera dubla/noapte in aceasta saptamana
Rating:  star star star star star
Facilitati cazare
restaurantbardiscotecajacuzzimasajpiscinasala conferintasala gymsaunasolarparcareplata cardseiftelefontv livingwifi
Facilitati camere
baie dusbalconincalzireminibartelevizor
312 locuri | 150 camere
Descriere
Hotel Bradul din Vatra Dornei a fost renovat in anul 2012 oferind conditii bune de cazare, dotari si finisaje moderne ale camerelor, posibilitati de tratament, excursii, o cazare optima in vederea practicarii sporturilor de iarna. Acest hotel are un complex wellness mare cu o piscină şi saună. Oferă acces gratuit la internet Wi-Fi şi parcare gratuită. Toate camerele Hotelului Bradul sunt dotate cu mobilier modern, TV prin cablu, minibar şi baie privată cu cabina dus şi articole de toaletă.
Oaspeţii pot lua telescaunul până în partea de sus a pârtiei Dealul Negru, care se află la altitudinea de 1300 metri. Există mai multe pârtii de schi pentru schiori începători şi intermediari.
Servicii si Facilitati
Hotelul dispune de lift, seif la receptie, restaurant, sala de conferinte, bar de zi, terasa, acces direct spre baza de tratament si agrement (piscina, sauna, sala de fitness, solar, masaj).
Clubul Qube Party
 este situat la parterul hotelului Bradul. In acest club se imbina perfect prezentul si trecutul, iar muzica de genul "Oldies but Goldies" creeaza o atmosfera placuta. Este un loc unde atat cei tineri cat si cei mai in varsta au posibilitatea sa petreaca clipe de neuitat.

Restaurantul
situat la mezanin, dispune de 380-400 de locuri, orchestra proprie si o bucatarie ce pregateste mancaruri "ca la mama acasa". Dotarile din restaurant creeaza conditii moderne, care satisfac cei mai exigenti clienti, acestia revenind cu placere in complexul nostru. Restaurantul Hotelului Bradul serveşte preparate culinare româneşti şi internaţionale, într-o ambianţă elegantă.
Sala de conferinte
 are o capacitate de 120 de locuri si este dotata cu flipchart, video-proiector, ecran de proiectie. Hotelul Bradul este o locatie ideala pentru organizarea intalnirilor de afaceri, conferinte, simpozioane, mese festive.
Facilitati generale in unitatea de cazare
Restaurant - Lift - Bar – Seif - Sala de conferinte – Fitness - Solar - Piscina interioara – Masaj - Sauna uscata - Centru tratamente balneologice - Disco/club

Detalii camere
Punem la dispozitia turistilor 156 camere cu o capacitate totala de 312 locuri repartizate astfel:
150 camere duble
6 apartamente (dormitor si living)
Camerele situate la etajul 1 si 6 sunt fara balcon.
Toate camerele sunt renovate, au mobilier nou, mocheta noua, televizor, cablu, telefon, minibar, baie proprie renovata cu cabina dus, acces pe baza de card electronic.
Dotari generale camere
Baie cu dus – Televizor - cablu TV – Minibar – Telefon

Harta

Featured
Hotel Bradul 3-stele


Fotografii (20)

Featured
Hotel Bradul 3-stele


Video(0)

Featured
Hotel Bradul 3-stele


Videos not available

Evaluare - Comentarii turisti

Featured
Hotel Bradul 3-stele


 star star star star star
 star star star star star
 star star star star star
 star star star star star
 star star star star star
 star star star star star
Rating general:  star star star star star    obtinut din 1 evaluari


09-10-2013
Vatra-Dornei.info
+
La categoria hoteluri de trei stele, “Hotel Bradul” practic nu are competitor. Este renovat complet in anul 2012, dotarile si amenajarile camerelor sunt de calitate, iar Baza de Tratament Balnear de care turistii cazati aici si nu numai pot beneficia in cel mai facil mod este unica in statiune! In plus, hotelul detine si o baza de agrement compusa din piscina, jacuzzi, sauna si sala de fitness. Amplasarea este optima, in centrul statiunii, langa parc, patinoar si chiar la baza partiei de schi. Recomandam cu caldura acest hotel caruia ii acordam calificativul “BEST CHOICE”

Adauga evaluarea ta


 

Tarife

Featured
Hotel Bradul 3-stele


Preturi si oferte speciale
Pret de la 200 Lei camera dubla/noapte in aceasta saptamana
Perioada: 01 septembrie - 20 decembrie  si  01 martie - 31 mai
Nr total de camere Tipul camerei Baie In cursul sapt. In weekend In regim single
119 Camera dubla twin Da 200 Lei 2000 Lei 155 Lei
25 Camera dubla matrimoniala Da 200 Lei 200 Lei 155 Lei
6 Apartament Da 280 Lei 280 Lei --
Preturile afisate sunt pentru o singura noapte de cazare si includ toate taxele.              Check-in 16:00 - Check-out 12:00
In pretul afisat nu este inclus micul dejun! Micul dejun este 30 lei/persoana.
Pentru copii intre 0-6 ani care insotesc 2 adulti se achita 50% din valoarea mesei. Copii 6-14 ani cazare cu sau fara pat suplimentar se achita 50% dintr-un loc. Peste 14 ani impliniti cu sau fara pat suplimentar se achita integral.
Perioada: 01 iunie - 31 august  , 21 dec - 29 dec , 02 ianuarie - 28 februarie
Nr total de camere Tipul camerei Baie In cursul sapt. In weekend In regim single
119 Camera dubla twin Da 220 Lei 220 Lei 170 Lei
25 Camera dubla matrimoniala Da 220 Lei 220 Lei 170 Lei
6 Apartament Da 310 Lei 310 Lei --
Preturile afisate sunt pentru o singura noapte de cazare si includ toate taxele.              Check-in 16:00 - Check-out 12:00
In pretul afisat nu este inclus micul dejun! Micul dejun este 30 lei/persoana.
Pentru copii intre 0-6 ani care insotesc 2 adulti se achita 50% din valoarea mesei. Copii 6-14 ani cazare cu sau fara pat suplimentar se achita 50% dintr-un loc. Peste 14 ani impliniti cu sau fara pat suplimentar se achita integral.
 
ODIHNA SI TRATAMENT HOTEL BRADUL***  16 ianuarie - 31 mai 2017 (exceptand perioada sarbatorilor de Pasti)
130 lei/persoana/zi/loc in camera dubla
155 lei/zi/dubla in regim single
155 lei/persoand/zi /loc In apartament
Servicii oferite: cazare (se poate opta pentru un sejur de minimum 6 nopti), pensiune completa - meniu fix, 2 proceduri de tratament/zi (magneto-terapie, laser, ultrasunet, ionized, unde scurte, curenti diadinamici, bai galvanice, gimnastica medicaid, masaj, drenaj limfatic, elongatie). acces la piscine, jacuzzi si sala fitness.
Nota: - daca turistul doreste meniu a la carte, tactful se suplimenteazd cu min. 200 lei/pers./sejur; - la prezentarea In statiune, turistul are nevoie de urrnetoarele acte: cupon de pensie/adeverinte de salarizare, bilet de trimitere tip de la medicul de familie. Pentru copiii care insotesc 2 adult': - cu versta Intre 0-6 ani (azure gratuity (nu se asigure pat suplimentar), se achita 1/2 din valoarea meselor (23 lei/zi/copil); - cu varsta Intre 6 ani (Impliniti) -14 ani, cazare cu/fara pat suplimentar, se achita 1/2 din serviciile de cazare si masa (55 lei/zi/copil); - peste 14 ani (impliniti) cazare cu/fara pat suplimentar, se achita integral cazare si masa (110 lei /zi/copil); pentru turistii care solicita tratament pentru copii, tariful pentru 2 proceduri este de 21 lei /zi/copil.
 
Sarbatori de Pasti in Bucovina - Hotel Bradul
480 lei/persoanã/pachet/loc în camera dublã
620 lei/persoanã/pachet/dubla în regim single
620 lei/persoanã/pachet/apartament
Pachetul cuprinde: 3 nopti cazare cu demipensiune: mic dejun - bufet suedez (15,16,17 aprilie); cinã bufet suedez în seara zilei de 14 aprilie; primire la restaurant dupã slujba de Înviere (15 aprilie) cu bufet din preparate traditionale printre care ouã roºii, pascã, vin; cinã festivã de Pasti în seara zilei de 16 aprilie cu meniu traditional, orchestrã, decoratiuni; acces la clubul Disco Qube Party din incinta hotelului Bradul.
Facilitãti: acces la centrul SPA – saunã, piscinã, jacuzzi si salã fitness.
 
ODIHNĂ ŞI TRATAMENT HOTEL BRADUL***  1 iunie - 16 decembrie 2017
150 lei/persoana/zi/loc in camera dublă
170 lei/zi/dublă în regim single
170 lei/persoană/zi /loc în apartament
cazare (se poate opta pentru un sejur de minimum 6 nopţi), pensiune completă - meniu fix, 2 proceduri de tratament/zi (băi de carbon, băi de plante, băi Stanger,Impachetare parafină, mofetă artificială, curent Trabert, curent interferenţial, aerosol, solux). acces la piscină, jacuzzi şi sală fitness. - dacă turistul doreşte meniu ă la carte, tariful se suplimentează cu min. 200 lei/pers./sejur; - turiştii care prezintă următoarele ade: cupon de pensie/adeveringi de salarizare, bilet de trimitere tip şi card de sănătate activat, pot beneficia prin sistemul asigurărilor sociale de sănătate de 2 proceduri/zi (magnetoterapie, laser, ultrasunet, ionizare, unde scurte, curenţi diadinamici, băi galbanice, gimnastică medicală, masaj, drenaj limfatic, elongaţie). Pentru copiii careInsoţesc 2 adulţi: - cu vtirstaibtre 0-6 ani cazare gratuită (nu se asigură pat suplimentar), se achită 1/2 din valoarea meselor (23 lei/zi/copil); - cu varsta Intre 6 ani (Impliniţi) -14 ani, cazare cu/fără pat suplimentar, se achită 1/2 din serviciile de cazare şi masă (65 lei/zi/copil); - peste 14 ani (impliniţi) cazare cu/fără pat suplimentar, se achită integral cazare şi masă (130 lei /zi/copil); - pentru turiştii care solicită tratament pentru copii, tariful pentru 2 proceduri este de 21 lei /zi/copil.
 
OFERTA 1 MAI HOTEL BRADUL*** 28 aprilie - 1 mai 2017
270 lei/persoană/pachet/loc în camera dublă
400 leilpersoană/pachet/dubla în regim single
400 lei/personă/pachetlapartament
Vă oferim: 3 nopţi cazare cu mic dejun - bufet suedez. Facilităţi: acces la piscină şi jacuzzi. Notă: Pentru copiii care Insoţesc 2 adulţi: - cu varsta între 0-6 ani cazare gratuită (nu se asigură pat suplimentar), se achită 1/2 din valoarea meselor (45 lei); - cu vărsta Intre 6 ani (Impliniţi) -14 ani, cazare cu/fără pat suplimentar, se achită 1/2 din pachet (135 lei); - peste 14 ani cazare cu/fără pat suplimentar, pachetul se achită integral.
 
Rusalii Hotel Bradul
300 ei/pers./pacht loc în camera dublã 450 lei/pachet/dublã în regim single 450 lei/pers./pachet/loc în apartament
Vã oferim: 3 nopti cazare cu mic dejun - bufet suedez.
Facilitãti: acces la piscinã si jacuzzi .
 
WEEKEND DISCO HOTEL BRADUL*** Valabilitate 4 ianuarie - 19 decembrie 2017 (exceptad perioada sărbătorilor de Paşti)
275 lei/persoană/pachet/loc în cameră dublă
375 lei/pachet/dublă în regim single
375 lei/persoană/pachet/loc în apartament
Pachetul include: 2 nopţi cazare (vineri-duminică), pensiune completă In sistem fişă cont In valoare de 150 lei/pers. şi acces In clubul „Qube Party" din incinta hotelului Bradul.
Facilităţi: acces la piscină, jacuzzi şi sală fitness.
Notă:
Pentru copiii careInsoţesc 2 adulţi: - cu vtirsta Intre 0-6 ani cazare gratuită (nu se asigură pat suplimentar), se achită 1/2 din valoarea meselor (75 lei); - cu vtirstaIntre 6 ani (impliniţi) -14 ani, cazare cu/fără pat suplimentar, se achită 1/2 din pachet (l 38 lei); - peste 14 ani (Impliniţi) cazare cu/fără pat suplimentar, pachetul se achită integral.
 
WEEKEND PENTRU RELAXARE HOTEL BRADUL*** Valabilitate 4 lanuarie - 19 Decembrie 2017 (exceptad perioada sărbătorilor de Paşti)
250 lei/persoană/loc în cameră dublă
350 lei/pachetidublă în regim single
350 lei/persoană/pachet/loc în apartament
Pachetul include: 2 nopţi cazare (vineri-duminică), demipensiune (mic dejun, prănz sau cină) în sistem fişă contIn valoare de 1 00 lei/persoană, bonus o şedinţă masaj de relaxare (30 minute) în incinta centrului SPA şi acces în clubul „Qube Party" din incinta hotelului Bradul. Facilităţi: acces la piscină, jacuzzi şi sală fitness. Notă: Pentru copiii careInsoţesc 2 adulţi: - cu vărstaIntre 0-6 ani cazare gmtuită (nu se asigură pat suplimentar), se achită 1/2 din valoarea meselor (50 lei); - cu vtirsta Intre 6 ani (Impliniţi) -1 4 ani, cazare cu/fără pat suplimentar, se achit'ă 1/2 din pachet (125 lei); - peste 14 ani (Impliniţi) cazare cu/fără pat suplimentar, pachetul se achită integral.
 
Conditii de plata: Pentru rezervare ferma, In 5 zile lucratoare de la data emiterii facturii proforme se va achita un avans de 50% din valoarea pachetului de servicii, iar diferenta se va achita cu 5 zile lucratoare Inainte de sosirea luristilor In cazul anularii rezervaii In mai putin de 48 de ore de la data sosiri turistilor, suma achityata se pierde integral, iar rezervarea se anuleaza. In cazul neprezentarii turisiilor se anuleaza rezervarea si nu se restituie sumele de bani platite.
Informatii si rezervari: tel. 0230/374525, 0230/374526, 0230/375314, fax 0230/371778 email: rezervari@dornaturism.ro si office@dornaturism.ro

Oferta preturi Craciun

Oferta preturi Revelion

Oferta preturi Paste

Contact

Featured
Hotel Bradul 3-stele


Receptie:  0230 371 150 / 0230 375 314 / 0741 272 385  (0741 BRADUL)
Adresa: Vatra Dornei, Str Republicii Nr 5  -  0,1 km pana in centrul statiunii Vatra Dornei. 
 
Mentionati in discutia telefonica site-ul www.vatra-dornei.info pentru a beneficia de ofertele gasite aici!
Formular contact - solicitare oferta cazare
11+40 = *
ATENTIE
Doar folosind acest formular de contact - solicitare cazare aveti dreptul ca la sfarsitul sejurului sa postati un comentariu in sectiunea comentarii-rating a unitatii!
In plus, toate persoanele care folosesc formularul online de rezervare si apoi isi exercita si dreptul de a publica un comentariu vor participa la o tragere la sorti anuala, organizata in fiecare luna ianuarie pentru anul precedent, cu premii constand in sejururi de 2 nopti pt 2 persoane la una dintre unitatile listate la noi pe site la alegere!!!
Detalii si pe pagina de facebook
www.facebook.com/vatradornei.info.ghid.turistic

Cazare Vatra Dornei - Oferte cazare Vatra Dornei - Oferte cazare pensiuni, hoteluri, cabane, case

Oferte de cazare din statiunea Vatra Dornei. Oferte cazare Revelion, Craciun, Paste, 1 Mai. Oferte cazare actualizate.

Politia - 0230.375.515 Jandarmeria - 0230.373.833 Dispeceratul National Salvamont - 0725.826.668; 0-salvamont Salvamont Vatra Dornei - 0230.372.767; 0726.686.687; 0744.332.378; 0720.485.969