Cofetaria Bristena

Evaluaţi acest articol
(11 voturi)
Citit 7728 ori
Bristena - Casa Dulce de Bucovina.
Este locul unde traditiile intalnesc inovatia iar modernul se impleteste cu traditiile clasice.
Cofetaria Bristena a luat nastere in anul 1998, fiind denumita dupa numele unei luptatoare din vremea dacilor, nepoata lui Decebal, devenind in cel mai scurt timp una dintre cele mai cunoscute si delicioase cofetarii atat din Vatra Dornei cat si din Bucovina.
De-a lungul celor peste 15 ani de experienta, obiectivul nostru principal l-a constituit un nivel ridicat al calitatii produselor noastre bucovinene, obiectiv ce s-a oglindit in minutioasa selectare a ingredientelor naturale de cea mai buna calitate, in atentia respectarii retetelor traditionale.
Succesul Cofetariei noastre se bazeaza in primul rand pe calitatea superioara a produselor cu care clientii nostri s-au obisnuit de-a lungul timpului si cu deosebita grija pentru detalii, pastrand savoarea retetelor traditionale. Cofetaria Bristena foloseste materii prime de cea mai buna calitate, ambalaje adaptate cerintelor de igiena si pastrarii prospetimii produselor o perioada cat mai indelungata, specialisti calificati la standarde europene, controlul strict al calitatii productiei - toate pentru a oferi delicatese potrivite gusturilor celor mai exigenti consumatori.
Clientii Bristena se incadreaza in toate categoriile de varsta, sex si medii sociale. Zilnic ne trec pragul scolari, liceeni, angajati ai diverselor institutii sau turisti, toti dornici de produse calde de patiserie , cofetarie si brutarie.
Nu exista turist venit in vatra Dornei care la plecare sa nu tanjeasca dupa gustul autentic al prajiturelelor noastre de casa ce pastreaza savoarea retetelor autentice romanesti. Secretul? Un caiet vechi bine pastrat, cu retete respectate cu strictete si cu suavele arome si gusturi din copilarie ale cremelor fierte: unt , lapte, nuca prajita, miere de albine, zahar caramelizat etc.
Majoritatea acestor produse sunt inspirate din niste povesti , care, in urma unui proces creativ de productie ajung sa fie savurate de clientii nostrii.
 
Contact:
VATRA DORNEI, Str. Mihai Eminescu nr. 34
Tel: 0748.111.185

Lasă un comentariu

Politia - 0230.375.515 Jandarmeria - 0230.373.833 Dispeceratul National Salvamont - 0725.826.668; 0-salvamont Salvamont Vatra Dornei - 0230.372.767; 0726.686.687; 0744.332.378; 0720.485.969