Statiunea Vatra Dornei 2020 - Ghid turistic si de cazare hoteluri, pensiuni, cabane, harta statiune, trasee montane, galerie foto, vremea

Centru SPA Pensiunea Angela

2775  
Rating:
 
0.0 (0)
1.5 km pana in centrul statiunii Vatra Dornei
Centru SPA Pensiunea Angela
   Oferte cazare Vatra Dornei

Descriere

Va invitam sa va bucurati de relaxare in cea mai noua locatie marca Pensiunea Angela. Centrul SPA va pune la dispozitie o piscina interioara generoasa, doua jacuzzi pentru relaxare si terapie si o sauna uscata.

Piscina este ideală atât pentru relaxare cat si pentru sport, avand o dimensiune de 10×2 metri și o adâncime de 1.50 metri. Cele doua jacuzzi sunt in forma octogona si au capacitate de 6 persoane   Cat despre sauna, aceasta este realizata intr-o incinta de lemn, incalzita electric cu ajutorul rocilor vulcanice. Sauna uscata are o umiditate de aproximativ 10% si o temperatura de 85° – 90°C, efectul fiind simtit dupa primele 5 minute de utilizare printr-o transpiratie puternica. Transpiratia este un proces natural si vital din punct de vedere al sanatatii. Datorita incalzirii corpului, organismul incearca sa-si mentina temperatura constanta, racindu-se prin transpiratie. In lichidele secretate de catre glandele sudoripare se regasesc saruri minerale, substante reziduale de metabolism si toxine acumulate in organism.

Atat design-ul cat si jocul de lumini, ambele ofera SPA-ului o ambianta aparte.

Piscina si cele doua jacuzzi sunt dotate cu un sistem de filtrare permanentă a apei, instalatii de ultima generatie iar tratarea apei se face pe baza de electroliza salina, astfel apa nu produce iritarea ochilor a mucoasei gastrice sau a căilor respiratorii. Temperatura apei este de 30 – 33°C.

TARIFE:

60 RON/adult/ zi

30 RON/copil/ zi

- Facilitati incluse in pret : accesul la intregul SPA (piscina, jacuzzi si sauna), un prosop pentru fiecare persoana, papuci pentru SPA , un sezlong (in limita disponibilitatii), si nu in ultimul rand asigurarea relaxarii si ambientului placut.

- Facilitati contra cost: halat (costul inchirierii este de 10 RON/ persoana)

PROGRAM DE FUNCTIONARE:

Luni – Duminica : 10:00 – 21:00

Rezervarile pentru accesul la SPA se fac in prealabil cu cel putin 24h atat de catre turistii care doresc si cazare cat si de catre persoanele care solicita doar accesul la SPA.

Informatii si rezervari la telefon: 0727.795.599

Va asteptam cu bratele larg deschise sa va bucurati de o oaza de liniste si relaxare.

Pentru mai multe informatii intrati pe site-ul Pensiunea Angela: www.pensiuneaangela.ro

Aici veti gasi si oferte de cazare la pensiunea noastra.

Fotografii

Centru SPA Pensiunea Angela
Centru SPA Pensiunea Angela
Centru SPA Pensiunea Angela
Centru SPA Pensiunea Angela
Centru SPA Pensiunea Angela
Centru SPA Pensiunea Angela

Localizare pe harta si Traseu

RECENZIILE TURISTILOR

Nu exista recenzii pentru acest articol.
Already have an account?
Vot (o valoare mai mare inseamna mai bine)
Evaluaţi articol
Comentarii