Termeni si Conditii

In tot cuprinsul acestui site / document, prin "utilizator" intelegem orice persoana fizica sau juridica care acceseaza www.vatra-dornei.info, indiferent de sectiunea pe care o viziteaza in site sau de actiunea pe care doreste sa o intreprinda prin intermediul paginilor www.vatra-dornei.info

In momentul accesarii site-ului www.vatra-dornei.info acceptati sa va supuneti acestor termeni si conditi de utilizare si acceptati posibilitatea ca pe viitor acesti termeni sa se modifice fara vreo notificare prealabila. Neacceptarea acestor Termeni si Conditii atrage obligatia utilizatorului respectiv de a inceta de indata accesarea site-ului.

Pentru agentiile partenere ( companiile hoteliere, restaurante, pensiuni, cabane, complexuri turistice ):

 • Completand formularul de inscriere a unitatii de cazare pe site-ul www.vatra-dornei.info sunteti de acord cu Termenii si conditiile acestui site. De asemenea, prin inscrierea unitatii de cazare pe site-ul www.vatra-dornei.info sunteti de acord ca materialele trimise sa fie afisate pe www.vatra-dornei.info si pe site-urile partenere
 • Agentiile sau personale fizice partenere au dreptul:
  • Extras ORDONANTA nr. 130 / 2000 – Art. 7 – Alin (1) - Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Termenul de 10 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga:
   • b) pentru servicii, din ziua incheierii contractului sau dupa incheierea contractului, din ziua in care obligatiile prevazute la art. 4 au fost indeplinite, cu conditia ca intarzierea sa nu depaseasca 90 de zile
  • Extras ORDONANTA nr. 130 / 2000 – Art. 4 – conditiile si modalitatile de exercitare a dreptului de denuntare unilaterala - Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la incheierea contractului, in cazul prestarilor de servicii.

www.vatra-dornei.info in relatiile cu tertii:

 • Toate informatiile afisate pe www.vatra-dornei.info sunt introduse de catre agentiile partenere ( companiile hoteliere, restaurante, pensiuni, cabane, complexuri turistice ) prin intermediul unui cont de administrare ( user + parola ). www.vatra-dornei.info nu poate garanta si nu poate fi facut responsabil pentru continutul postat pe site de catre agentiile partenere.
 • Agentia partenera este singura responsabila de informatiile afisate pe www.vatra-dornei.info, de eventualele incalcari ale legilor care reglementeaza activitatea in turism dar nu numai, drepturile de autor ale unei terte persoane sau publicitate falsa. Daca o agentie partenera afiseaza informatii incorecte sau neconforme cu realitatea este alegerea si riscul pe care si-l asuma.
 • Orice reclamatie sau sesizare din partea unui utilizator al site-ului referitoare la anuntul unei agentii partenere va fi adresata direct agentiei ofertante si orice litigiu va fi rezolvat intre cele doua parti.
 • Echipa www.vatra-dornei.info isi rezerva dreptul de a modifica informatiile publicate de agentii pentru a fi afisate in mod corect pe site.  

Pentru turisti:

 • Se poate intampla ca unele aspecte sa fie omise de catre proprietari in descrierile lor. Pentru clarificarea unor informatii , referitoare la conditiile pentru pretul stabilit: dotarile camerei ( baie proprie, tv, intervalul de timp la care se schimba lenjeria si prosoapele ), programul de apa calda, marimea camerei, marimea patului, etajul la care va cazati, eventuali factori de zgomot, distanta fata de punctele dvs. de interes ( in minute si in metri ), conditii de parcare, etc., este indicat a lua legatura prin email sau telefon cu proprietarul sau cu receptia unitatii respective.

Pentru toti utilizatorii site-ului www.vatra-dornei.info:

 • Toate materialele continute pe www.vatra-dornei.info sau pe site-urile partenere sunt protejate de legea dreptului de autor. Orice incalcare a drepturilor de autor sau proprietate intelectuala implica raspunderea civila sau penala.
 • Reproducerea, copierea sau exploatarea materialelor afisate de www.vatra-dornei.info fara acordul scris al www.vatra-dornei.info este strict interzisa.

Politia - 0230.375.515 Jandarmeria - 0230.373.833 Dispeceratul National Salvamont - 0725.826.668; 0-salvamont Salvamont Vatra Dornei - 0230.372.767; 0726.686.687; 0744.332.378; 0720.485.969